Welkom bij Aannemersbedrijf Aarts BVBA

Kwaliteit staat bij aannemersbedrijf Aarts voorop. Of het nu om een luxe woning, een kantoor, een appartement, een parkeergarage, een bedrijfshal of om renovatie gaat: het eindresultaat moet van hoog niveau zijn. Maar ook de weg ernaartoe moet goed lopen. Duidelijke afspraken maken, een open sfeer en efficiency kenmerken ons bedrijf. Net zoals korte communicatielijnen, een grote toegankelijkheid en veel aandacht voor de klant of eindgebruiker. Daarnaast staat maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam bouwen bij ons hoog in het vaandel. En omdat we alle specialismen zelf in huis hebben, kunnen we snel en flexibel te werk gaan.

Succesvol bedrijf

Aannemersbedrijf Aarts is al sinds 1958 een succesvolle onderneming. Vanuit de vestiging in Hamont-Achel, werken we voor talloze bedrijven, overheden, semi-overheden en particulieren.

Traditioneel met een moderne visie

In 1991 is het bedrijf overgenomen door A. Driessen en sindsdien staat aannemersbedrijf Aarts nog steeds bekend als een traditioneel bedrijf, maar met een moderne visie. Naast het leveren van kwalitatief hoogstaand werk, gaan wij namelijk ook met de tijd mee; termen als LEAN Bouwen en Cradle to Cradle zijn ons niet vreemd. Door jarenlang te bouwen voor bedrijven als van Gansewinkel, Nyrstar en het bouwen voor overheden, hebben ook wij maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in ons vaandel staan.
Om slagvaardiger haar klanten te kunnen bedienen is Aarts sinds 2014 toegetreden tot Hegeman Holding te Nijverdal. Samen met haar partners Aannemingsmaatschappij Hegeman uit Nijverdal, Jansman Bouw uit Luttenberg en van Bree Aarts uit Someren worden projecten gerealiseerd in heel Nederland en in grote delen van België.
Terecht kunnen wij dan ook zeggen Aannemersbedrijf Aarts, uw vertrouwen waard.

Onze kracht

De kracht van aannemersbedrijf Aarts ligt in het realiseren van kwalitatieve projecten op het gebied van wonen, werken, verblijven, sport en recreatie. Dit doen we met een team van zo’n 40 gedreven medewerkers. Stuk voor stuk hoogopgeleide mensen met ieder een eigen specialisme. Variërend van calculators, werkvoorbereiders, timmerlieden, metselaars, kraanmachinisten tot maatvoerders en chauffeurs. Daarnaast hebben we ook bekistingen en geavanceerde total station-meetapparatuur in huis en produceren we zelf kozijnen onder KOMO-keurmerk en FSC (legaal productiehout). Juist omdat we alle knowhow in eigen huis hebben, is aannemersbedrijf Aarts slagvaardig en onafhankelijk en kunnen we altijd maatwerk leveren.

Prettig samenwerken

Een goede samenwerking vinden we belangrijk. Dat is te zien in de vaak langdurige relaties die we met onze klanten en met architecten hebben.

Onderscheidend

Aannemersbedrijf Aarts is geen doorsnee aannemersbedrijf. Slagvaardigheid, flexibiliteit en pragmatiek kenmerken onze firma. Inhoudelijk en procesmatig zijn we sterk en omdat we bijna alles in eigen beheer produceren, kunnen we snel schakelen.

Uitstekende partner

Om in deze tijd het hoofd boven water te houden, wordt er van ons als aannemer steeds meer verwacht. Aannemersbedrijf Aarts ziet dit niet zozeer als een probleem maar juist als een kans. Als men op zoek is naar een aannemer waarmee de opdrachtgever in alle openheid en eerlijkheid kan praten, discussiëren en nadenken over een project, hebt u aan ons een uitstekende partner. Het is aannemersbedrijf Aarts dan ook niet vreemd om als partner aan een bouwteam mee te doen. Door vroeg betrokken te worden in projecten zijn wij vaak in staat om bouwtijden te verkorten en budgetten aan te scherpen.

Van woningbouw tot utiliteitsbouw

Aannemersbedrijf Aarts realiseert al meer dan 50 jaar uiteenlopende projecten op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, multifunctionele accommodaties, betonwerken, renovatie, kozijnen en smeedwerk.