Kozijnen

Aannemersbedrijf Aarts levert ook houten kozijnen, die in onze eigen spuiterij worden gespoten. Doorlooptijden en afwijkende maten zoals renovatieprofielen e.d. zijn voor ons geen probleem. Uiteraard produceren we onze kozijnen onder KOMO-keurmerk en FSC (legaal productiehout)

Certificering

We kennen diverse certificeringen die voor ons de leidraad zijn naar voortdurende verbeteringen in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo zijn we ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001(milieu), FSC (legaal productiehout) en VCA**(arbeidsomstandigheden) gecertificeerd. Tevens zijn we een erkend FUNDEON leerbedrijf voor diverse beroepsrichtingen.
Aannemersbedrijf Aarts hanteert het concept Craddle to Craddle, wat wil zeggen dat wij gebruik maken van materialen die recyclebaar zijn maar ook het duurzaam bouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast werken we volgens de LEAN aanpak, waardoor we een zeer korte doorlooptijd kunnen realiseren door gezamenlijke werkvoorbereiding met leveranciers en onderaannemers en zijn wij continue waakzaam zijn op het voorkomen van verspillingen tijdens onze werkzaamheden.