Als geen ander is aannemersbedrijf Aarts thuis in de markt van utiliteitsbouw en weten we de wensen van de klant te vertalen naar perfect gerealiseerde kantoren, bedrijfshallen, sportaccommodaties, scholen etc. Onze kracht is dat we ook veel expertise in betonwerk hebben, waardoor we alles in eigen beheer kunnen uitvoeren en niet afhankelijk zijn van onderaannemers. Mooie projecten, binnen de tijd en binnen het budget uitgevoerd.

Multifunctionele accommodaties

Door slim gebruik te maken van ruimtes, kunnen goede combinaties van functies gemaakt worden. Denk aan een sportaccommodatie waar ook kinderopvang en een fysiotherapeut gevestigd zijn, voorzieningencentra, etc. Aannemersbedrijf Aarts heeft ervaring met het bouwen van gecombineerde ruimtes en het samenvoegen van gebruikerswensen.

Betonwerken

Van een kelder onder een woning of een parkeerkelder tot een vloeistofdichte bedrijfsvloer in een garage; aannemersbedrijf Aarts draait er de hand niet voor om. Soms is het onderdeel van ons eigen project, soms voeren we betonwerk of funderingen uit als onderaannemer. Zowel het storten als afwerken, maar ook het aanbrengen van wapeningsstaal. We hebben er de knowhow en gespecialiseerde mensen voor in huis, net zoals eigen bekisting. Zelfs in de wegenbouw hebben we een fietsviaduct gerealiseerd.

Renovatie

Er moet gerenoveerd worden, maar uw werk moet door. Geen probleem voor Aannemersbedrijf Aarts. Naast het gegeven dat we een snelle doorlooptijd belangrijk vinden, zijn we gewend te werken terwijl bij de klant alles in gebruik moet blijven. Omdat we alle specialismen in huis hebben en altijd maatwerk kunnen leveren, onderscheidt aannemersbedrijf Aarts zich van de meeste andere aannemersbedrijven. Daarnaast zijn we flexibel in onze werktijden en bij calamiteiten is er 24 uur per dag iemand beschikbaar.